Individuele les zakelijk Nederlands

Op zoek naar bijles in het zakelijk Nederlands? Wilt u komaf maken met schrijffouten en de Nederlandse spelling en grammatica beter beheersen? Dan kan BijlesHuis u daar zeker bij helpen.

Wij bieden zowel individuele zakelijke bijscholingen als bijscholingen voor bedrijven aan. De locatie van de begeleiding bepaalt u volledig zelf: bij u thuis, op locatie, op kantoor of misschien wel online via ons eigen leerplatform?

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u zelf aangeeft welke topics u zeker wil behandelen kunnen wij de bijles daarop toespitsen: zo geniet u van een gepersonaliseerde aanpak. Daarna gaat ons team van accountmanagers op zoek naar de gepaste docent voor u. Vanaf dan kunnen de lessen ingepland worden. De planning staat in teken van uw eigen agenda, u kunt dus erg flexibel met de docent afspreken wanneer de bijles het best past voor u. Onze begeleidingen zijn mogelijk vanaf €39,- per uur excl. btw.


Neem zeker en vast eens vrijblijvend contact op met de accountmanager in uw regio. Zij luisteren zorgvuldig naar de leerdoelen die u voor uzelf stelt en kunnen een gepast traject voor u uitstippelen.

Testimonial Mad Production over les zakelijk Frans in conflictsituaties: