Zakelijke begeleiding Nederlands voor uw medewerkers

Wilt u graag het Nederlandse taalgebruik van uw medewerkers of uzelf boosten zodat er foutloos heen- en weer gemaild wordt? Krijgt u de kriebels van dt-fouten? Of wilt u de spellings- en grammaticaregels nog wat verfijnen op het werk? Dan bent u bij BijlesHuis op de juiste plek.

Wij bieden professionele begeleidingen aan voor bedrijven die hun medewerkers willen bijscholen. U kunt zelf kiezen waar de bijlessen doorgaan: bij u op kantoor, op locatie of via onze online leeromgeving.

Hoe gaan wij te werk?

Bij aanvang van de opstart stellen we u eerst een lessenpakket voor. Vervolgens zetten onze accountmanagers alles in het werk om een geschikte docent te vinden. Als u doorgeeft op welke zaken de begeleiding moet toegespitst worden zorgen wij voor een gepersonaliseerde aanpak. Zodat de begeleiding zo goed mogelijk op de deelnemers is afgestemd organiseren we deze graag in kleinere groepjes medewerkers die ongeveer hetzelfde niveau Nederlands hebben.

Eens we de geknipte docent voor de begeleiding gevonden hebben kunnen we de bijlessen beginnen plannen. Dit gebeurt geheel volgens uw eigen agenda, zo kan flexibiliteit gegarandeerd worden. De begeleidingen zijn mogelijk vanaf €10,- per uur per persoon excl. btw.

Neem vrijblijvend contact op met de accountmanager uit uw regio voor een offerte op maat. Ze luisteren zorgvuldig naar de leerdoelen die u en uw bedrijf voor ogen hebben om zo uw team klaar te stomen.
Testimonial Mad Production over individuele les Frans