Bijles Gedragswetenschappen in Deinze

Krijg vandaag nog bijles gedragswetenschappen op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

20 000+ succesverhalen en lesgevers van:
  • Universiteit Gent
  • Vrije Universiteit Brussel
  • Artevelde Hogeschool
  • Universiteit Antwerpen
  • Universiteit Hasselt
  • Artesis Plantijn Hogeschool
Computer chat
High five
Venn chat
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Contact us
Account manager

Ine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

gedragswetenschappen

Amy

Kruishoutem

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING

Bijles gedragswetenschappen met Amy

Ik wil graag mijn kennis overdragen en leerlingen de details van hun vakken bijbrengen. Ik heb hier ervaring mee, en dit kan ik dan ook meteen met de leerling delen.

8/10

Kruishoutem
OFFICE MANAGEMENT en de SPECIFIEKE LERARENOPLEIDING
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

gedragswetenschappen

Tim

De Pinte

Master

UGent

Burgerlijk ingenieur werktuigkunde en elektrotechniek - specialisatie regeltechniek en automatisering

Bijles gedragswetenschappen met Tim

Ik vind het leuk om mijn vergaarde kennis over te dragen aan andere mensen. Het is fijn om de evolutie te zien van iemand die een bepaald gegeven niet begrijpt, naar iemand die er bijna mee speelt. Dat is mijn doel.

De Pinte
Burgerlijk ingenieur werktuigkunde en elektrotechniek - specialisatie regeltechniek en automatisering
Master, UGent

gedragswetenschappen

Bert

Deinze

Bachelor

Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

Bijles gedragswetenschappen met Bert

Ik wil mijn jarenlange ervaring van het correcte gebruik van het Nederlands delen met Belgen en anderstaligen. Ook wil ik mijn goede kennis van vreemde talen als vooral het Frans en het Spaans (zowel mondeling als schriftelijk) en in mindere mate van het Engels met anderstaligen en Nederlandstaligen delen.

8/10

Deinze
Bachelor, Katholieke Hoogeschool VIVES Kortrijk

gedragswetenschappen

Silke

Sint-Martens-Latem

Master

Hogeschool en Universiteit Gent

Vertalen (N-D-S)

Bijles gedragswetenschappen met Silke

Het geeft mij ontzettend veel voldoening als ik iemand iets kan bijbrengen. Bovendien merk ik zelf in mijn eigen klassen dat het voor sommige leerlingen in een grote groep moeilijk is om een taal echt onder de knie te krijgen. Daarom is het zo belangrijk dat die leerlingen ook individueel extra hulp krijgen. Ik geef mijn eigen leerlingen over de middag soms extra oefeningen of uitleg en voel hun appreciatie veel meer dan als ik voor een grote groep sta. Om die reden wil ik graag iedereen die nood heeft aan extra uitleg, maar dat niet kan krijgen op school echt heel graag helpen.

Sint-Martens-Latem
Vertalen (N-D-S)
Master, Hogeschool en Universiteit Gent

gedragswetenschappen

Elke

Deinze

Bijles gedragswetenschappen met Elke

Ik ben afgestudeerd in de lerarenopleiding (mavo, pav, asv) en ben enorm geïnteresseerd in het onderwijs. Eerder behaalde ik al mijn diploma als maatschappelijk assistente.

Deinze

gedragswetenschappen

Kelly

Deinze

Bachelor

Hogeschool Thomas More Mechelen

Leerkracht secundair onderwijs

Bijles gedragswetenschappen met Kelly

Ik heb de opleiding tot leerkracht secundair onderwijs gevolgd, met als optievakken economie en informatica. Ik hou ervan om anderen te onderwijzen en te helpen met moeilijke leerstof. Tevens heb ik gewerkt in de commerciële sector als winkelbediende en later in de bankensector als commercieel adviseur, wat mijn economische kennis alleen maar ten goede komt.

Deinze
Leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Hogeschool Thomas More Mechelen

gedragswetenschappen

Naomi

Deinze

Bijles gedragswetenschappen met Naomi

Momenteel volg ik een specifieke lerarenopleiding aan de UGent (Muziek). Omdat ik nog geen ervaring heb in het lesgeven, is het geven van bijlessen een ideale tussenstap in mijn ontwikkeling als leerkracht.

Deinze

gedragswetenschappen

Kim

Deinze

Bachelor

Hogeschool Gent - Phanta Rhei

Graduaat Boekhouden

Bijles gedragswetenschappen met Kim

Mijn eerste liefde was lesgeven, maar wegens omstandigheden is dit niet kunnen doorgaan. Na het behalen van mijn diploma 'Graduaat Boekhouden' en een werkervaring van 5 jaar in een boekhoudkantoor, blijft de passie aanwakkeren.

Deinze
Graduaat Boekhouden
Bachelor, Hogeschool Gent - Phanta Rhei

gedragswetenschappen

Giara

Deinze

Master

UGent

Pedagogische Wetenschappen

Bijles gedragswetenschappen met Giara

Ik ben orthopedagoge. Ik doorloop met het kind of de jongere de belangrijkste aspecten van zelfstandig en efficiënt studeren. Ook de eigen studiemethode wordt geanalyseerd. Via experimenten ontdekt het kind of de jongere hoe het geheugen werkt en welke studiemethoden hierbij het best aansluiten. Eigen leerboeken kunnen gebruikt worden. Ook faalangstreductiemethodieken kunnen aan bod komen.

Deinze
Pedagogische Wetenschappen
Master, UGent

gedragswetenschappen

Delphine

Deinze

Master

Bijles gedragswetenschappen met Delphine

Vol overtuiging koos ik voor de masteropleiding Pedagogische Wetenschappen – afstudeerrichting Pedagogiek en Onderwijskunde. Ik vind het namelijk intrigerend hoe mensen leren en hoe een leerproces ondersteund kan worden. Bovendien was ik zelf, als student, erg bewust bezig met dit proces en volgde ik ook workshops over studiemethodes en planning. Begeleiden van anderen is echt mijn ding. Ik heb daarin ook reeds enige ervaring. Sinds afgelopen academiejaar ben ik bijvoorbeeld actief als huiswerkbegeleidster bij een kindje uit het eerste leerjaar en van enkele kinderen uit het vijfde leerjaar. Verder heb ik ervaring in het secundair onderwijs, het hoger onderwijs en het volwassenenonderwijs.

Deinze
Master,

Veelgestelde vragen

De meeste bijlessen in Deinze vinden gewoon plaats aan huis, omdat de meeste leerlingen zich daar het meest op hun gemak bij voelen. Maar wie zich thuis niet kan concentreren voor bijles gedragswetenschappen, kan indien gewenst bij de docent thuis langsgaan. Bijles op school of in een nabije bib gebeurt ook soms. De keuze is volledig aan jou.
Dan laat je ons dat weten, en dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een nieuwe bijlesdocent gedragswetenschappen in regio Deinze. Een persoonlijke klik vinden wij een van de belangrijkste bouwstenen tijdens de bijles. Alleen zo kan je voldoende vertrouwen opbouwen, en een plan van aanpak opmaken waar jij helemaal achter staat.
BijlesHuis vindt het belangrijk om eerlijke tarieven te rekenen. Daarom betaal je voor bijles gedragswetenschappen in Deinze een prijs die afhankelijk is van de docent waarmee je in zee gaat: een junior, senior of professionele docent. Daarnaast bepalen het aantal bijlessen en de moeilijkheidsgraad van de begeleiding mee het tarief. Zo houden we bijles gedragswetenschappen zo toegankelijk mogelijk! Graag meer info? Bekijk onze tarieven hier.

Top bijlesaanvragen

bijles juf, bijles coach, Gedragswetenschappen bijles aan huis in Deinze, bijles Gedragswetenschappen, bijles Gedragswetenschappen middelbaar, Gedragswetenschappen leren, bijles prijs per uur, bijles in het Engels, Gedragswetenschappen bijles gezocht in Deinze