Verbeter je natuurkunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten natuurkunde uit Deinze! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

natuurkunde

Elke

De Pinte

Bachelor, Hogeschool Gent

Bijles natuurkunde met Elke

Ik heb mijn diploma specifieke leerkrachtenopleiding behaald in avondschool terwijl ik aan het werk was in het labo van de Universiteit Gent. Gezien ik mijn huidige job nog steeds graag doe maar eveneens graag lesgeef, is bijles geven een ideale manier om beiden te combineren. Door bijles te geven hoop ik dat ik studenten kan helpen bij het verwerken van de leerstof, het behalen van diploma's en hen kan motiveren om te blijven studeren/ verder te studeren.

De Pinte
farmaceutische en biologische laboratoriumtechnologiën
Bachelor, Hogeschool Gent

natuurkunde

Filip

Deinze

Master, KIH Oostende

Bijles natuurkunde met Filip

Ik zou graag bijles geven om jongeren te laten meegenieten van mijn ervaring. Als ingenieur wil ik jonge mensen wat bij leren en hen helpen bij hun studies. Ik help graag bij de wetenschappelijke vakken.

Deinze
elektro_mechanica
Master, KIH Oostende

natuurkunde

Jonas

Nevele

PhD, doctoraat aan UGent

Bijles natuurkunde met Jonas

Als leerkracht wiskunde (3e graad ASO/TSO) ben ik op zoek naar 1-op-1-contact met leerlingen en studenten omdat ik ervan overtuigd ben dat er op deze wijze een groter impact gemaakt kan worden in de studiebeleving en kennisoverdracht bij deze jongeren.

Nevele
Bio-medische wetenschappen
PhD, doctoraat aan UGent

natuurkunde

Marieke

Gent

Bachelor, Universiteit Gent

Bijles natuurkunde met Marieke

Ik deel graag mijn opgedane kennis met anderen. Het geeft een gevoel van voldoening om andere mensen op weg te helpen met problemen. Je leert ook de persoon in kwestie goed kennen, je bouwt er een band mee op.

Gent
Master in de Chemie afgewerkt
Bachelor, Universiteit Gent

natuurkunde

Leen

Deinze

Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

Bijles natuurkunde met Leen

Het is een leuke bijverdienste.

Deinze
Afgestudeerd leerkracht secundair onderwijs
Bachelor, Artevelde hogeschool in gent

natuurkunde

Matthias

Gent

Master, UGent

Bijles natuurkunde met Matthias

Bijles geven is een mooie bijverdienste. Ik studeer momenteel verder aan de FPPW, SLO Wiskunde, dus bijles geven is ook meteen een mooie oefening voor later.

Gent
Master, UGent

natuurkunde

Eline

Nazareth

Master, Master Universiteit Gent

Bijles natuurkunde met Eline

Ik ben in juni met grote onderscheiding afgestudeerd als industrieel ingenieur aan de Ugent. Ik heb gedurende mijn studies vaak vriendinnen geholpen bij het studeren en zou dit graag uitbreiden door opdrachten via jullie. Ik haal veel energie uit het feit dat je als 'leraar' echt een verschil maakt. Een telefoon of een bericht krijgen van iemand dat ze toch geslaagd zijn, zorgt voor veel geluk bij hun en mij! Tevens wil ik actief mijn hersenen stimuleren in het 'abstracter' denken bij de wiskunde, fysica en chemie. In mijn job komt dit aspect minder aan bod, dus het lijkt voor mezelf ook een verrijking.

Nazareth
Industrieel ingenieur-industriële chemie
Master, Master Universiteit Gent

natuurkunde

Frank

Deinze

Master, UGent

Bijles natuurkunde met Frank

Veel leerlingen hebben moeite met het vak biologie omdat ze het nut ervan in hun eigen leven niet altijd kunnen zien. Het staat soms ver af van hun digitale leefwereld die hen veel meer boeit. Net daarom ligt de sleutel voor de studie van 'saaie' vakken in de manier waarop de leerstof aangebracht wordt. Biologie is helemaal niet 'moeilijk', en vereist geen specifiek talent of leerknobbel. Wel vraagt het pedagogisch een juiste - soms psychologische - aanpak om de leerling zich ervoor te doen interesseren. Van zodra een leerling inziet dat biologie één groot wonderlijk verhaal is over hoe het systeem van het leven in elkaar zit ("biologie"="studie van het levende") komen de betere resultaten vanzelf.

Deinze
Master Biologie
Master, UGent

natuurkunde

Stefanie

Deinze

None

Bijles natuurkunde met Stefanie

Ik hou ervan om andere mensen dingen bij te leren.

Deinze

natuurkunde

David

Ouwegem

Derde graad, UG

Bijles natuurkunde met David

Bijverdienste

Ouwegem
Derde graad, UG