Verbeter je natuurkunde vandaag nog met de beste privé-lesgevers

Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

6000+ succesverhalen dankzij lesgevers van:

BijlesHuis organiseert persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen uit het lager of middelbaar onderwijs of voor studenten uit het hoger onderwijs en professionals. Door steeds samen te werken met gescreende docenten die minstens een bachelordiploma op zak hebben, bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen. De lessen vinden plaats op locatie of via de gespecialiseerde online leeromgeving.

Flexibiliteit troef

Zoek je bijles voor je zoon of dochter? Kun je zelf wel een duwtje in de rug gebruiken? De ervaren bijlesdocenten van BijlesHuis geven niet alleen inhoudelijke begeleiding, maar zorgen er ook voor dat je de materie voldoende instudeert en zo op schema blijft. Die intensieve samenwerking vergt een goede band met de docent. Voel je geen klik met hem of haar? Kan gebeuren. Dankzij onze fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent. Bovendien bepaal je helemaal zelf hoe je de bijlessen organiseert. We bieden lespakketjes aan met uren die je volgens je eigen agenda inplant. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via de online leeromgeving van BijlesHuis geeft de docent les zonder dat jullie je moeten verplaatsen. Daarnaast krijg je via online bijles steeds les van de meest gespecialiseerde docent, ook al woont die niet in jouw buurt. Je spreekt de docent rechtstreeks via de videochat en maakt de oefeningen onmiddellijk op het scherm in het gedeelde klasbord. Je kunt bovendien jouw eigen notities of de theorie uit het handboek eenvoudig in de omgeving uploaden. Heeft de docent de perfecte website met extra oefeningen? Dankzij ‘schermdelen’ kun jij die ook zien en maken!

Bijles volgen

We brengen je graag in contact met geschikte docenten natuurkunde uit Mortsel! Registreer hier vrijblijvend je aanvraag en we contacteren je om de bijlessen concreet te bespreken

HEB JE EEN VRAAG?

We helpen je graag verder.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine,

Account manager

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van

Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Hoog gewaardeerd door studenten

natuurkunde

Ze

Antwerpen

Derde graad, OLV Instituut Pulhof

Bijles natuurkunde met Ze

Ik word zeer tevreden van anderen kennis te laten maken met het belang aan onderwijs en studie. Bijles geven is voor mij naast werk ook hobby.

Antwerpen
Geslaagd met uitzondering in de richting: Wetenschappen Wiskunde 6 uur
Derde graad, OLV Instituut Pulhof

natuurkunde

Babeth

Antwerpen

Master, Universiteit Antwerpen

Bijles natuurkunde met Babeth

Tijdens mijn opleiding stond ik altijd paraat om anderen te helpen en extra uitleg te geven. Als mijn broer thuis hulp nodig had met zijn studies hielp ik hem hierbij. Ik ben graag onder de mensen en help graag kinderen en jongeren. Daarom vind ik het een leuk idee om kinderen en jongeren te helpen met het studeren van hun cursussen of met het maken van hun huiswerk.

Antwerpen
Industieel Ingenieur Chemie
Master, Universiteit Antwerpen

natuurkunde

Ariane

Antwerpen

PhD, Universiteit Antwerpen

Bijles natuurkunde met Ariane

Ik wil graag meer ervaring opdoen met het begeleiden van leerlingen en studenten die problemen ondervinden met bepaalde leerstof of opdrachten tijdens hun opleiding. Ik ontwikkelde gedurende mijn eigen opleiding tot Master in de Biochemie & Biotechnologie een efficiënte studiemethode en hoop dat bepaalde elementen hieruit ook nuttig kunnen zijn voor anderen. Voor mij is het belangrijk dat de bijlessen leiden tot nieuwe kennis en vaardigheden, zowel bij de leerlingen en studenten, als bij mezelf. Mijn doel bestaat er niet alleen in om ervoor te zorgen dat de verworven skills ertoe zullen leiden dat leerlingen en studenten betere resultaten behalen voor het specifieke vak waarvoor ze bijles volgden, maar ook dat deze ervaring bijdraagt aan het succes in andere onderdelen van hun opleiding en vorming.

Antwerpen
Doctoraatsstudent in de Biochemie & Biotechnologie in het Laboratorium voor Celbiologie & Histologie
PhD, Universiteit Antwerpen

natuurkunde

Christie

Wilrijk

Derde graad, Universiteit Antwerpen

Bijles natuurkunde met Christie

Ik heb geen specifieke ervaring in het lesgeven in schoolvakken, maar ik heb wel een tijdje les gegeven aan anderstalige jongeren die geen tot weinig Nederlands spraken. Ik vind het uiterst fijn om iemand te helpen in iets dat op het eerste zicht niet goed lukt. Momenteel studeer ik geneeskunde (1e bachelor), dus ik kan eventueel ook met de toegangsproef helpen.

Wilrijk
Derde graad, Universiteit Antwerpen

natuurkunde

Jirka

Antwerpen

Derde graad, TKO Hoboken

Bijles natuurkunde met Jirka

Ik geef bijles omdat ik dolgraag mijn passie wil overbrengen op diegenen die het nodig hebben! De leeftijd van de cursisten maakt niet uit, vooral hun motivatie is belangrijk.

Antwerpen
Wiskunde wetenschappen.
Derde graad, TKO Hoboken

natuurkunde

Farhana

Antwerpen

Bachelor, Universiteit Antwerpen

Bijles natuurkunde met Farhana

Ten eerste geef ik graag les. Ik wil ook wat ervaring opdoen in de onderwijssector zodat ik dit later kan toepassen in mijn werk of eventuele projecten die ik wil aangaan.

Antwerpen
Bachelor, Universiteit Antwerpen

natuurkunde

Ruben

Mortsel

Bachelor, UA Antwerpen

Bijles natuurkunde met Ruben

Ik ben van nature erg geïnteresseerd in wetenschappen en heb de afgelopen jaren een goede kennis opgedaan van fysica en wiskunde aan de hand van de opleiding fysica op de Universiteit van Antwerpen. Ik praat graag over deze onderwerpen met anderen die hier een interesse voor delen en geef regelmatig uitleg aan jongere familieleden die beginnen aan hun studieloopbaan in het hoger onderwijs. Ze hebben vaak moeite om de onderliggende basisstructuren van de wiskunde te zien die ze moeten beheersen. Ik heb gemerkt dat ik deze kan ontleden tot hun basiscomponenten om ze daarna terug voor hen op te bouwen tot een consistent geheel, waardoor ze niet zomaar formules toepassen op problemen. Ze leren in plaats daarvan waarom bepaalde operaties worden toegepast op een probleem om naar een bepaalde oplossing toe te werken. Ik doe dit graag en ik ben op het punt gekomen dat ik de materie zo beheers, dat ik het op een eenvoudige, stapsgewijze manier kan uitleggen. Zelf zou ik er veel plezier uit halen om tijdens mijn verdere studieloopbaan mijn verworven kennis op deze manier te kunnen gebruiken. Naast mijn huidige studie heb ik eerder een Bachelor in de Toegepaste Psychologie behaald. Hoewel dit zeker een interessante studierichting is, heeft mijn passie voor de exacte wetenschappen me ertoe gedreven om alsnog die droom achterna te gaan.

Mortsel
Fysica
Bachelor, UA Antwerpen

natuurkunde

Yasin

Antwerpen

Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool

Bijles natuurkunde met Yasin

Eerst en vooral hou ik ervan om jongeren te helpen. Hoe lang ik ook maar met jongeren bezig ben, ik wordt nooit moe en de tijd vliegt voorbij omdat ik het graag doe. Dat is de reden waarom ik bijles wil geven en tegelijkertijd als student wat zakgeld wil verdienen. Ik heb bijvoorbeeld 5 jaar leerlingen begeleid via de studentenvereningen 'Integraal' en 'Belgian Student Platform'. Ik geef op dit moment ook bijles aan drie leerlingen van de basisschool, maar ik zou graag aan meer uren willen geraken. Aan leerlingen van de basisschool kan ik helpen met alle vakken en aan leerlingen van de secundaire school kan ik helpen met fysica, wiskunde, techniek, elektriciteit, mechanische vakken...

Antwerpen
Derde graad, Artesis-Plantijn hogeschool

natuurkunde

Kaat

Mortsel

None

Bijles natuurkunde met Kaat

Ik heb enige ervaring met bijles geven. Ik doe dit erg graag en haal er veel voldoening uit. Daarom wil ik graag zien of ik er verder in kan gaan.

Mortsel

natuurkunde

Wouter

Mortsel

None

Bijles natuurkunde met Wouter

Het lijkt me een leuke manier om iets bij te verdienen

Mortsel