Begeleiding op maat voor volwassenen

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Stijn

Onze Lieve Vrouw Waver

Bachelor

Thomas More Geel

Chemie: Procestechnologie

Bijles met Stijn

In het middelbaar was ik gefascineerd door de wetenschappelijke vakken. Na het voltooien van mijn opleiding ben ik aan het werk gegaan als procesoperator, waar ik niet altijd bezig ben met chemische reacties of fysische wetten. Ik zou hier graag terug meer tijd in steken. Als ik dan ook nog mensen kan helpen, is dat nog beter.

Onze Lieve Vrouw Waver
Chemie: Procestechnologie
Bachelor, Thomas More Geel

Bart

Holsbeek

Master

Vrije Universiteit Brussel

Burgerlijk Ingenieur

Bijles met Bart

Doorheen mijn loopbaan heb ik steeds gemerkt dat ik graag mensen iets bijleer. In mijn professionele context doe ik dit steeds aan volwassenen, ofwel heel ad hoc, ofwel door formeel opleidingen te geven. Maar het is steeds blijven kriebelen om ook jongeren te vormen, zeker nadat ik de afgelopen jaren gemerkt heb welke voldoening het geeft om mijn eigen kinderen actief in hun studietraject te begeleiden. Ik heb enkele keren de kans gehad om voor de klas te staan om kinderen veilig te leren omgaan met internet (in het kader van de Child Focus-campagnes), en dat smaakte naar meer. Een volledige omschakeling naar het onderwijs is geen realistische optie voor mij, dus daarom doe ik het graag via de weg van bijles.

Holsbeek
Burgerlijk Ingenieur
Master, Vrije Universiteit Brussel

Lisa

Leuven

Master

KU Leuven

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles met Lisa

Ik vind 1 op 1 werken met een leerling heel fijn. Op die manier kan ik sneller iemand helpen en resultaten boeken.

Leuven
Specifieke Lerarenopleiding
Master, KU Leuven

Reda

Asse

Bachelor

KU Leuven

Fysica

Bijles met Reda

Ik heb vroeger zelf bijles gevolgd en heb hier enorm veel aan gehad. Om nu zelf iets te kunnen teruggeven, vind ik fantastisch. Mijn doel is vooral zelfvertrouwen bij de studenten opbouwen en ook dat ze excelleren in het vak dat ik hun doceer.

Asse
Fysica
Bachelor, KU Leuven

Sarah

Gent

Master

Universiteit Gent

Criminologie

Bijles met Sarah

Ik werkte jaren als justitieassistent. Onderwijs was steeds een kinderdroom van me en besloot op latere leeftijd in het onderwijs te stappen. Ik heb er nog steeds geen spijt van. Ik haal veel voldoening uit het werken met jongeren, om ze iets bij te leren en er te zijn voor hen. Ik sta al 9 jaar voor de klas (3de graad) en werkte ook een jaar op het monitoraat faculteit rechtsgeleerdheid. Sinds 2020 begeleid ik ook leerlingen op school die specifieke hulp vragen bij studie- en examenplanning, studiemethodes,.... Ik geef dit vak ook aan 1 klas gedurende het hele schooljaar. Werken voor en met jongeren, daarvoor spring ik elke dag blij mijn fiets op.

Gent
Criminologie
Master, Universiteit Gent

Ekaterina

Beveren

Bachelor

UGent

in de Burgerlijke Ingenieurswetenschappen

Bijles met Ekaterina

De vakken waarvoor ik mij heb opgegeven, zijn enorm mijn passie. Ik heb ook nog een jongere zus en vindt het altijd leuk om haar wat meer uitleg te geven over bepaalde vakken. Bijles geven vind ik in het algemeen altijd leuk.

Beveren
in de Burgerlijke Ingenieurswetenschappen
Bachelor, UGent

Ivetta

Ledeberg

Master

Universiteit Gent

Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Russisch

Bijles met Ivetta

Ik geef graag bijles Frans waarbij de nadruk ligt op veel oefenen, veel praten, veel schrijven, enz. Daarbij gebruik ik graag de interesses van de leerling, om de leerstof op een boeiende manier te kunnen uitleggen.

Ledeberg
Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans, Russisch
Master, Universiteit Gent

Oumar

Zwijndrecht

Bachelor

Secundair Onderwijs: Frans en Informatica

Bijles met Oumar

Ik ben leraar Frans en informatica in het secundair onderwijs, waarvoor ik de professionele bachelor heb behaald. Ik heb bijscholing gevolgd in verband met autisme. Daarnaast heb ik veel ervaring met individuele begeleiding en spelenderwijze initiatie Frans.

Zwijndrecht
Secundair Onderwijs: Frans en Informatica
Bachelor,

Lynn

Denderleeuw

Bachelor

Bijles met Lynn

Ik haal voldoening uit het feit dat ik kinderen kan stimuleren door hen extra te begeleiden op hun eigen tempo.

Denderleeuw
Bachelor,

Erita

Leuven

Bijles met Erita

Naast mijn job als consultant, wil ik graag basisonderwijs en middelbare studenten helpen en begeleiden met hun studies voor verschillende vakken. Dit kan gaan over specifieken onderwerpen uitleggen en helpen begrijpen tot algemene begeleiding zoals leren leren, plannen, voorbereiden op examens, hulp met huiswerk etc. Mijn aanpak als lesgever houdt in dat we hands-on tewerk gaan met de student. Dit betekent dat we samen specifieke struikelblokken van de student zullen aanpakken en ze proberen op te lossen. Daarnaast is het belangrijk voor mij dat we inzetten op het motiveren van de student zowel tijdens de bijles, maar ook op school.

Leuven

Studenten die we al konden helpen

 • Victor uit Meerhout

  Leerling heeft begeleiding nodig bij de examens Engels (mondeling op 14, schriftelijk op 20 februari) van de Examencommissie (3e graad Economie-Talen).

 • Aissata uit Grimbergen

  Student uit het 5e middelbaar economie-wiskunde wil ondersteuning bij wiskunde. Het gaat o.a. om rijen, reële functies en limieten.

 • Margaux uit Aarschot

  Leerlinge 4e middelbaar STW met dyslexie heeft studiebegeleiding nodig.

 • Ruben uit Grimbergen

  Leerling 5e leerjaar met lichte vorm van ADD heeft begeleiding nodig bij wiskunde.

 • Johan uit Knesselare

  Student uit de opleiding handelswetenschappen wil ondersteuning bij wiskunde I en II. Wiskunde 1: differentiaalrekening, elasticiteiten en integraalrekening. (Herexamen 23 augustus) Wis… Lees meer

 • Marie uit Antwerpen

  Student 5e middelbaar (Handel) zoekt hulp bij het vak wiskunde. De leerstof die ze momenteel ziet gaat over veeltermfuncties (o.a. een veelterm ontbinden van de derde graad.). Daarnaast… Lees meer

 • Frie uit Knokke-Heist

  Studente 1e bachelor Verpleegkunde heeft studiebegeleiding nodig, o.a. studiemethode.

 • Rebecca uit Lubbeek

  Studiebegeleiding (leren plannen, hoe leerstof verwerken, motiveren voor studeren) voor 13- jarige leerling uit Lubbeek. Krijgt veel lessen in het Engels. Spreekt thuis Frans en Nederla… Lees meer

 • Elisabeth uit Mol

  Leerling uit het 3e leerjaar wil tijdens de vakantie wat hulp bij taal. Hij krijgt ook al logopedie, maar heeft het moeilijk met spelling en grammatica. Daarnaast is hij snel afgeleid. … Lees meer

 • Laora uit Gent

  Leerlinge 3e middelbaar (Sint-Janscollege) heeft begeleiding nodig bij wiskunde en fysica. Ze is snel onzeker en heeft o.a. begeleiding nodig bij de studiemethode.

 • Sanne uit Antwerpen

  Een leerling uit het 1e leerjaar heeft moeite met leren lezen.

 • Els uit Grimbergen

  Een student uit het 6e middelbaar Humane Wetenschappen zoekt een docent die hem een goede studiemethode kan aanleren. Voornamelijk bij het vak Gedragswetenschappen zoekt de student hulp.

 • Nouria uit Antwerpen

  Leerlinge uit het eerste middelbaar Moderne Wetenschappen zoekt bijles wiskunde. Ze scoort momenteel heel slecht op toetsen. Ze geeft zelf aan dat ze niets verstaat in de les. Ze had oo… Lees meer

 • Ashley uit Lochristi

  Leerling 4e middelbaar heeft begeleiding nodig bij Frans.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.