Begeleiding op maat voor volwassenen

Krijg vandaag nog bijles op maat met de beste privé-lesgevers. Breng het beste in jezelf naar boven dankzij de bewezen persoonlijke aanpak van BijlesHuis

14000+ succesverhalen en lesgevers van:
 • Universiteit Gent
 • Vrije Universiteit Brussel
 • Artevelde Hogeschool
 • Universiteit Antwerpen
 • Hogeschool Gent
 • Universiteit Hasselt
 • Artesis Plantijn Hogeschool
1. Vertel ons waar je naar op zoek bent
Vul je profiel in om ons meer over jezelf te vertellen, zodat wij je optimaal kunnen helpen.
2. We selecteren samen jouw perfecte lesgever - gratis!
Op basis van wat je ons vertelt matchen onze opleidingsexperts je met de beste lesgever voor jouw profiel en tijdsindeling.
3. Leer van overal - online of fysieke lessen
Bij BijlesHuis weten we hoe belangrijk het is om jouw opleiding in je dagelijkse leven te doen passen. Daarom maken we het zo makkelijk mogelijk om met jouw lesgever af te spreken, waar je ook woont.

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Geraldine

Accountmanager

OP ZOEK NAAR EEN LESGEVER?

We zijn bereikbaar voor elke vraag.

hello@bijleshuis.be

09 298 08 18

Telefonisch bereikbaar van
Ma-Vr: 9u00 - 18u00

Enkele van onze geselecteerde lesgevers:

Onze geselecteerde en persoonlijk geïnterviewde lesgevers:

Diego

Merelbeke

Master

Ugent

of Electromechanical Engineering — Main Subject Control Engineering and Automation

Bijles met Diego

Ik geef zeer graag bijles en ik kijk er steeds naar uit om nieuwe studenten te ontmoeten en te helpen.

Merelbeke
of Electromechanical Engineering — Main Subject Control Engineering and Automation
Master, Ugent

Toon

Nazareth

Professioneel / Volwassen

Universiteit Gent

Master Burgerlijk Ingenieur: Toegepaste Natuurkunde

Bijles met Toon

Hallo! Ik ben Toon en behaalde mijn master als burgerlijk ingenieur. Ik ben gebeten door technologie, wetenschappen en wiskunde. Momenteel ben ik fulltime bijlesdocent, wat ik enorm leuk vind om te doen. Zo kan ik mijn kennis overdragen naar anderen én mensen helpen!

Nazareth
Master Burgerlijk Ingenieur: Toegepaste Natuurkunde
Professioneel / Volwassen, Universiteit Gent

Yonas

Lebbeke

Master

UGent

Conflict and development studies

Bijles met Yonas

Yonas heeft een Bachelor of science in de Sociologie en een Master of science in Conflict and Development Studies. Als tutor heeft hij ook de BRUTUS opleiding gevolgd. Hij heeft ervaring met data-analyse, SPSS en thesisbegeleiding. Als bijlesdocent heeft hij een heel erg individuele en motiverende aanpak.

Lebbeke
Conflict and development studies
Master, UGent

Jelle

Sint-Truiden

Master

VUB

Bedrijfskunde

Bijles met Jelle

Docent Jelle heeft een Master Bedrijfskunde behaald en een extra lerarenopleiding Engels-Economie. Momenteel werkt hij in de HR. Jelle heeft veel bijleservaring als studiecoach, vooral voor huiswerkbegeleiding en studieplanning.

Sint-Truiden
Bedrijfskunde
Master, VUB

Alexander

Antwerpen

Bachelor

Karel De Grote Hogelschool

Full Stack Development

Bijles met Alexander

Momenteel heb ik op mijn werk zeer flexibele uren, en ik zou graag nog iets van extra werk doen. Omdat ik in het verleden goeie ervaringen heb gehad met peer tutoring op school lijkt me bijles geven de ideale manier om nog wat bij te verdienen.

Antwerpen
Full Stack Development
Bachelor, Karel De Grote Hogelschool

Kim

Rijkevorsel

Professioneel / Volwassen

Horito

Specifieke Lerarenopleiding

Bijles met Kim

Ik word blij als ik mijn passie voor informatica kan delen met anderen en hen kan laten groeien. Als iemand het niet begrijpt na de eerste keer, leg ik het met plezier nog eens uit. Ik ben sinds 2015 actief in het onderwijs en geef mijn kennis graag door.

Rijkevorsel
Specifieke Lerarenopleiding
Professioneel / Volwassen, Horito

Mauro

Bornem

Derde graad

O.L.V.P. Bornem

Techniek Wetenschappen

Bijles met Mauro

Kinderen en jongeren geven me energie. Ik leer ze graag iets bij. De meeste personen die ik al heb geholpen met bijles hadden een positieve ervaring en behaalden betere resultaten op school. Het is fijn om mensen toch te prikkelen met leerstof die ze eerst niet als interessant zouden aanschouwen.

Bornem
Techniek Wetenschappen
Derde graad, O.L.V.P. Bornem

Féline

Herzele

Bachelor

UGent

Burgerlijk ingenieur bouwkunde

Bijles met Féline

Ik houd ervan om bijles te geven, omdat het me een voldaan gevoel geeft wanneer de leerling de boodschap en het onderwerp beter begrepen heeft. Ik help studenten graag bij het werken op inzicht, waardoor ze zelfstandiger en 'probleem oplossender' leren denken.

Herzele
Burgerlijk ingenieur bouwkunde
Bachelor, UGent

Anton

Heverlee

Bachelor

KU Leuven

bio-ingenieurswetenschappen

Bijles met Anton

Ik geef graag bijles om kinderen, scholieren en studenten verder te helpen. Ikzelf heb ook bijles genoten. Dat heeft mij ongelooflijk vooruitgeholpen om mijn diploma te kunnen halen. Ik beteken dat nu zelf graag voor zowel middelbare als universiteitsstudenten. Ik heb zelf al, met veel plezier, regelmatig bijles wiskunde, biologie en chemie gegeven aan Wiskunde-Wetenschappen in het 5e en 6e middelbaar en ook al wiskundebijles voor universiteitsstudenten Handelswetenschappen en TEW.

Heverlee
bio-ingenieurswetenschappen
Bachelor, KU Leuven

Sara

Linden

Bachelor

Ucll

Leerkracht lager onderwijs

Bijles met Sara

Ik vind het fijn om leerlingen individueel te begeleiden en ze hierdoor ook echt te zien groeien. Ik vind bijlesgeven enorm fijn om te doen.

Linden
Leerkracht lager onderwijs
Bachelor, Ucll

Studenten die we al konden helpen

 • Liesa uit Machelen

  Masterstudente Verpleegkunde (KU Leuven) met dyslexie heeft begeleiding nodig bij het vak Kwaliteit van zorg uit het schakelprogramma, in het kader van het herexamen op 30 augustus.. Ze… Lees meer

 • Veerle uit Essen

  Leerlinge 5e leerjaar met gehoorproblemen heeft begeleiding nodig bij Nederlands en Frans, o.a. in. het kader van het maken van toetsen. Ze heeft 2 hoortoestellen en krijgt ook onderste… Lees meer

 • Lisanne uit Gent

  Volwassene wenst graag begeleiding bij wiskunde in functie van het toelatingsexamens arts-tandarts. Ze heeft in de VS een bachelor in de Biologie en een master in de Architectuur behaal… Lees meer

 • Hilde uit Hasselt

  Leerling 2de middelbaar (moderne wetenschappen) zoekt algemene studiebegeleiding. Heeft geen goede studiemethode en zoekt iemand die hem dit kan aanleren.

 • Ann uit Herzele

  Een studente die start in het 3e middelbaar Humane Wetenschappen zoekt begeleiding bij wiskunde onder het schooljaar. De studente wilt samen de leerstof herhalen en extra oefeningen mak… Lees meer

 • Thinh uit Antwerpen

  Leerling uit het 6e middelbaar Handel zoekt hulp bij zijn studiemethode. Het gaat om leren plannen en grotere pakketten leerstof goed verwerken.

 • Berkant uit Blankenberge

  Anderstalige volwassene heeft begeleiding nodig bij Nederlands. Hij heeft reeds een cursus gevolgd van het eerste niveau, maar moet deze nu opnieuw doen. Hij presteert echter beter in e… Lees meer

 • Vic uit Leuven

  Een studente uit de 2e bachelor Kinesitherapie zoekt begeleiding bij statistiek 1 (uit de 1e bachelor).

 • Lpcm uit Brussel

  Masterstudent Managementwetenschappen heeft begeleiding nodig bij de scriptie (thema: het cognitief mechanisme en de collectieve creativiteit), o.a. samenhang en inhoud.

 • Luka uit Ninove

  Student uit 4STW wil begeleiding voor chemie.

 • Bouchra uit Landsmeer

  Studente 1e bachelor Psychologie (KU Leuven) heeft begeleiding nodig bij statistiek. Ze heeft moeite met de onderdelen verzamelingleer en variabelen berekenen. Momenteel zijn ze ook met… Lees meer

 • Dounia uit Aalter

  Leerling 4e middelbaar (Wetenschappen) heeft studiebegeleiding nodig. Het gaat om bijsturen van de studiemethode, een planning maken en motiveren.

 • Koen uit Herent

  Leerling 2e middelbaar (Moderne Wetenschappen-Economie) met concentratieproblemen heeft begeleiding nodig bij Frans en studiebegeleiding.

 • Janneke uit Meise

  Studente uit de 1e bachelor Internationaal Ondernemen wil begeleiding bij de vakken Fiscaliteit en Financieel Management, ter voorbereiding van haar herexamens.

 • Alise uit Geel

  Leerling uit het lager onderwijs zoekt ondersteuning bij wiskunde. Hij begint alles dooreen te halen en moet even bijbenen. Wekelijkse opvolging. Opstart ASAP.

Registreer je hier *Namen werden geanonimiseerd wegens GDPR. Daarom staat er soms ‘hij’ bij een vrouwelijke naam en omgekeerd.